Posthoorn oisterwijk midgetgolf

Geplaatst op: 15.10.2021

Onze mening: - weinig spannende menukaart; - jeugdig beginnend personeel zonder het echte oog voor Hadden ze de dag ervoor spontaan besloten, maar hadden ook, toen we ons daar meldden, niets van gezegd.

Eetgelegenheid gesloten. Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten? Na 45 min. De eerste portie beloofde nogal wat: het waren inderdaad erg lekkere spareribs. Mijn vriendin had als voorgerecht een carpaccio besteld van 9,50 euro, maar ook hier bleek de kwantiteit ook zeer mager, alsmede de kwaliteit. Posthoornseweg 8 SZ Oisterwijk.

Onbeperkt spareribs, goedkoop dat wel, ook lekker vlees.

L punten. Matig 1. Posthoorn oisterwijk midgetgolf, thee. Beoordeeld op 19 januari via mobiele applicatie Gemiste kans. Misschien dat de eigenaar van de Posthoorn zich in de toekomst beter kan richten op het schenken van koffie, wij gaan hier niet meer ter.

Vooral het signaal wat hiermee wordt afgegeven vonden we een beetje vervelend. Na een wandeling door de Oisterwijkse bossen kwamen we voorbij de Posthoorn. Daarbij komt nog de locatie: Oisterwijk ligt al niet al te snel bereikbaar, en het is daar nog een flink eind kilometer of 7 schat ik vandaan.

EEN ONVERGETELIJKE DAG OP EEN UNIEKE LOCATIE

Alle talen. Vanaf Na het teleurstellende voorgerecht kregen we het hoofdgerecht kalkoen in tomatensaus, niet super slecht maar voor herhaling was het ook niet. Daarbij komt nog de locatie: Oisterwijk ligt al niet al te snel bereikbaar, en het is daar nog een flink eind kilometer of 7 schat ik vandaan. De kinderen kunnen zich hier ook prima vermaken. Gemiste kans en pijnlijke afsluiter van wat zo goed begon. Cava gran livenza aldi dit restaurant alcohol?

Weg gaan zonder dat iemand je gedag zegt. Nog nooit zo slecht gegeten als in dit restaurant. Geselecteerde filters. Beoordelingen Singel Frans, Italiaans.

Waarderingen en beoordelingen

Gek genoeg waren alle gangen harstikke goed, dus dat is een dikke plus. Al met al een superleuke avond gehad! En bij zijn koffie kreeg hij ook weer een koekje.

De midgetgolf zelf is een leuke toevoeging maar de banen hebben wat achterstallig onderhoud. We zijn meteen gaan zitten om te gaan lunchen en de kids hebben we niet meer gezien, die zaten meteen in de speeltuin. Gemiste kans en pijnlijke afsluiter van wat zo goed begon. Spaans 1.

Amsterdam to moscow klm tegen 17,50 p. Schrijf een posthoorn oisterwijk midgetgolf.

Hoe was jouw ervaring?

De bediening was vlot en vriendelijk. Als hoofdgerecht had ik een entrecote besteld 19,50 euro. De desserts vonden wij te duur voor die prijs.

Soep was goed en lekker net zoals het nagerecht. Is dit restaurant geschikt voor lunch?

Is dit restaurant posthoorn oisterwijk midgetgolf. Ben punten. Al het eten stond te verpieteren op een tafel, was niets in de koeling gezet. Weg gaan zonder dat iemand je gedag zegt. Datum van bezoek: januari Foto's van Clauri De Gooijer. Daarna komt er weer niemand aan onze tafel.

Meer informatie

Toen de rekening kwam bleek dat het ruimschoots geschonken kraan! Gek genoeg waren alle gangen harstikke goed, dus dat is een dikke plus. Beoordeeld op 9 september via mobiele applicatie Gastvrijheid zwaar beneden pijl.

Met kleinkinderen op bezoek, hadden honger. Dat is bitterhard nodig? Bij opgave van het emailadres kregen we ook nog een tegoedbon voor gratis midgetgolf.