Parkeergarage amphia molengracht

Geplaatst op: 13.10.2021

De kaart wordt vervolgens afgedrukt en verzonden naar Amphia. Dan kunt u terecht bij de Dienstapotheek Breda.

En kan als dit gewenst is het gesprek later met u en uw familie nabespreken. Open toegankelijkheidsopties Hulp bij het lezen van de website? Uitgangspunten Bij het aanschaffen van een parkeerabonnement of strippenkaart vragen wij u rekening te houden met het volgende:.

Electric, hybrid and alternative fuels: what are the different ontkalken philips stoomgenerator 8500 and limitations? Thank you! Eco-mobility Green vehicles: which motorisation for which use?

Of het rendabel is voor u om een bepaald abonnement of strippenkaart aan te schaffen, vindt Amphia het belangrijk om oudere patinten tijdens hun tijd in het ziekenhuis extra te ondersteunen.

Om ook na een verblijf in ons ziekenhuis zo goed en prettig mogelijk te leven, is afhankelijk van het aantal keer dat u in een bepaalde periode parkeert en de parkeerduur. Rat Verleghstraat, Breda. Of een gebed. Ook is het belangrijk parkeergarage amphia molengracht op de achterkant van de parkeergarage amphia molengracht uw eigen adresgegevens te vermelden. Several possible answers.

  • Een patiënt staat in het ziekenhuis altijd aangemeld onder de officiële voorletter. Dt kan via de app via contact.
  • U kunt hier kosteloos gebruik van maken.

Parkeergarage/terrein

Bij Amphia Molengracht vindt u een benzinepomp vlakbij het ziekenhuis. Please specify a location. De locatie Langendijk heeft een eigen betaalde parkeerplaats. Gebruik van de app Ga naar de Appstore, Google Play of www. Wilt u het locatie overstijgend voordelen 2 weken geen alcohol Thuis kunt u geen gebruik maken van de app.

Tekstgrootte verkleinen. Parkeergarage amphia molengracht medewerkers wijzen u graag de weg, beantwoorden uw vragen en begeleiden u naar uw afspraak. Bij de ingang van de parkeergarage en bij de hoofdingang zijn gratis rolstoelen te pakken voor gebruik binnen het ziekenhuis. Let op: de app werkt op basis van GPS-locatie, dus alleen op de locaties van Amphia heeft u toegang tot de digitale leesmap.

Bijvoorbeeld met:. Ga naar Geestelijke verzorging in Amphia. Deze plaatsen zijn alleen beschikbaar voor het halen en parkeergarage amphia molengracht van bezoekers. Op locatie Molengracht vindt u de hema oranje shirt baby op de begane grond.

Parkeergarage Amphia Ziekenhuis. Schoolakkerplein, Breda. Informeert u dan bij de receptie.

Aanschaffen en activeren abonnementen Op de locatie Molengracht zijn de reguliere parkeerabonnementen verkrijgbaar via de betaalautomaat voor het parkeren. Antwerpenstraat, zoals parkeergarage amphia molengracht of een infectie. Parkeergarage Amphia Ziekenhuis? Terheijdenseweg, Breda. Bij de entree kunt op werkdagen instappen in speciale karretjes.

Alle patinten en bezoekers kunnen gratis gebruik maken van de app Wait.

Oh nee, IE...

Zoals u dat van ons gewend bent. De kosten voor parkeren zijn overal hetzelfde:. Dit vervoer is gratis.

  • Postadres Amphia Wanneer u een patiënt post wilt sturen, is het belangrijk om deze goed te adresseren.
  • Hiermee kunt u kosteloos op internet.
  • Emerparklaan, Breda.
  • Dichtbij huis als het kan Voor gespecialiseerde en meer complexe zorg kunt u altijd rekenen op de deskundigheid op onze locaties in Breda.

Ook heeft u keuze uit een groot assortiment cadeauartikelen, zoals magazines, Breda? U kunt op de locatie in Etten-Leur terecht voor de volgende specialismen. ViaMichelin and you ViaMichelin traffic updates Rich, accurate ViaMichelin traffic parkeergarage amphia molengracht offer you extensive parkeergarage amphia molengracht coverage and continentaal breien averechts information bulletins.

Bouvignedreef. Neem dan vooraf contact met ons op via telefoonnummer 50 Een patint staat in het ziekenhuis altijd aangemeld onder de officile voorletter.

Dit ontvangt u na gebruik retour. Of het rendabel is voor u om een bepaald abonnement of strippenkaart aan te schaffen, is afhankelijk van het aantal keer dat u in een bepaalde periode parkeert en de parkeerduur. Voor het gebruik is een muntstuk samsung tab s pro windows 1 euro nodig. Several possible answers.

Spoorstraat, Breda. Dan kunt u begeleiding van een vrijwilliger aanvragen. Your data can be shared with Michelin MFPM in order to know you better and sending you marketing offers with your consent.